woensdag 30 april 2008

Wijn

We weten er zelf bijzonder weinig van, maar misschien toch enkele tips voor de ´échte` wijnkenners. In Cafayate hebben we ontzettend lekkere wijnen geproefd. Druiven groeien er op 1600 meter hoogte, vlakbij de woestijnvallei Quebrada de las Conchas. Een uitstekend klimaat dus. Wij genoten enorm van de Merlots, Cabernet Sauvignons en Malbecs van Bodega´s Nanni (organische wijnbouw), Estrecho, El Esteco en Vasija Secreta. Aanrader is een Torrontes, een witte droge aperitiefwijn. Wie weet verkopen ze deze pareltjes wel in de Delhaize ?

Labels:

1 reacties:

Blogger Peter zei...

Hey

Dat is wel een goede hint dat jullie geven. Een wijnproeverij van Argentijnse wijnen ergens in januari 2009. Eddy zal wel akkoord zijn om een speciale verificatievergadering in te lassen. Misschien ook nog een paar Australische en Neiuwzeelandse wijnen erbij en het is compleet.

Jullie genieten nu van een extra large vakantie. Voor mij nog 2 maand en half en ik zet koers naar Vietnam. Hopenlijk komt er geen brandstoftoeslag. De prijzen zijn de pan aan het uitswingen. Ongeveer 120 dollar voor een vat olie en de diesel staat hier al € 1.331 per liter. Dus verschiet begin 2009 niet van de prijzen hier. De spilindex is al voor de 2de keer overschreden.

Ik heb maandag examen van Spaans. Denken jullie dan eens aan mij. Jullie SPaans zal wel al in de categorie professionals liggen.

Vele groetjes

Peter

1 mei 2008 om 02:20  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage